koga e bikeKiest u voor een Koga e bike, dan kiest u voor een fiets met trapondersteuning van een van de beste merken op de markt. Verschillende technologieën worden gecombineerd om tot een Koga e bike te komen die van onder tot boven klopt en voldoet aan de wensen en behoeften van haar gebruikers. Op deze manier geniet u van fietstochten of natuurlijk woon- werkverkeer en komt u dankzij de optimale actieradius nooit met een lege accu te staan. In dit artikel bekijken we de gebruikte technologieën die de Koga e bike samen maakten tot wat hij op dit moment is. Uiteindelijk zal de keuze voor uw perfecte Koga e bike hierdoor ontzettend gemakkelijk worden!

Twee verschillende technologieën

De keuze voor een Koga e bike is er een waarbij u moet kiezen tussen de zogenaamde ION technologie en de BOSCH technologie. De eerstgenoemde technologie blinkt uit wat betreft natuurlijk aanvoelende en geruisloze trapondersteuning. Kiest u voor de ION technologie, dan zijn betrouwbaar, veilig en technisch hoogwaardig de juiste kernwoorden om uw Koga e bike te beschrijven. De door Bosch ontwikkelde technologie heeft een verder ontwikkelde gecontroleerde ondersteuning die ervoor zorgt dat u 100% zult genieten van fietstochten. Ten slotte onderscheidt deze technologie zich ook door een optimaal gebruiksgemak. Om de juiste Koga e bike te kunnen kiezen zult u deze factoren tegen elkaar af moeten wegen, al zit u met beide technologieën helemaal goed.

Kom helemaal tot rust

Een Koga e bike is gemaakt om volledig tot rust te komen. U kunt door deze keuze actief bezig zijn met extra hulp op zware en minder zware momenten. Zo kunt u genieten en tevens genieten van de rest van uw dag. Dus ongeacht of u jong of oud bent, een heerlijke fietstocht gaat maken of de Koga e bike gebruikt voor woon-werkverkeer, hij zal u altijd helpen om lekker in beweging te blijven zonder dat dit u veel energie kost.

De beste actieradius

Het is belangrijk om bij de aanschaf van een Koga e bike te kiezen voor de juiste actieradius. Dit is de afstand die u met een Koga e bike kunt afleggen voordat de accu leeg is. Net als bij andere merken hebt u ook bij Koga de keuze uit verschillende actieradiussen. Gemiddeld ligt deze bij e bikes op ongeveer 140 tot 150 kilometer. Houd echter altijd rekening met de plek waar u de Koga e bike zult gaan gebruiken. In heuvelachtige gebieden kan de actieradius namelijk korter zijn dan wanneer u de e bike op een vlak terrein gebruikt. Zorg dus dat u bij de aanschaf van een e bike altijd 25 kilometer toevoegt aan het maximum aantal kilometers dat u op één dag denkt te gaan fietsen.

De Koga e bike: de hoogste kwaliteitsnormen!

Kiest u voor een Koga e bike, dan kiest u voor een e bike die is ontwikkeld volgens de hoogste standaarden. Dit betekent dat u gegarandeerd veel plezier zult beleven van uw keuze. Denk na over uw wensen en behoeften en bekijk meteen welke Koga e bike het beste past bij de door u gekozen belangrijke factoren!

direct bestellen