e bike vouwfietsWilt u overal zorgeloos kunnen fietsen, oftewel actief bezig zijn zonder direct een sterke inspanning te hoeven leveren? Kies voor de e bike vouwfiets, waardoor u naast zorgeloos fietsen ook kunt genieten van de mobiliteit en wendbaarheid hebt van een normale vouwfiets. In dit artikel nemen we u mee in de eigenschappen van de e bike vouwfiets, mogelijkheden om deze vouwfiets met elektrische ondersteuning in te zetten en natuurlijk de specifieke doelgroep van deze technologisch hoogstaande vouwfietsen. Al voldoende informatie over de e bike vouwfiets, bekijk dan meteen welk model volledig voldoet aan uw wensen en behoeften.

Comfort en gemak in één

Een e bike vouwfiets biedt het beste van twee werelden: alle e bike vouwfietsen zijn ontzettend mobiel en bieden daarnaast ontzettend veel comfort. Hierdoor kunt u tijdens langere fietstochten volledig uitgerust aankomen, terwijl u ook tijdens haastige momenten even snel en onvermoeid aankomt op uw bestemming. Het gemak zit hem natuurlijk ook in het in én uitklappen van de e bike vouwfiets, een proces dat natuurlijk zo kort mogelijk zou moeten duren. Gelukkig zijn alle hedendaagse e bike vouwfietsen zo gebouwd dat ze zonder problemen in én uitgeklapt kunnen worden.

Voor wat extra mobiliteit kies een E Bike vouwfiets

Loopt u op dit moment veel op een dag, gebruikt u de auto of het openbaar vervoer om relatief kleine afstanden te overbruggen? De e bike vouwfiets biedt uitkomst: deze vouwfiets neemt u zonder extra kosten mee in het openbaar vervoer, past gemakkelijk in de auto en biedt op elk moment van de dag hulp. Hierdoor bespaart u niet alleen veel tijd, ook zorgt het gebruik van een e bike vouwfiets ervoor dat u minder vermoeid op uw bestemming aankomt.

Een perfecte actieradius

Anders dan normale e bikes, worden e bike vouwfietsen over het algemeen gebruikt voor kortere afstanden. Hierbij gebeurt het vaak dat de e bike vouwfiets niet dagelijks wordt opgeladen. Dit heeft als gevolg dat u bij de keuze voor de juiste actieradius altijd een factor gemak in uw achterhoofd dient te houden. Bepaal dus om de hoeveel dagen u uw e bike vouwfiets op kunt, en wilt laden. Dit vermenigvuldigt u met het maximum aantal kilometers per dag dat u met de e bike vouwfiets zult afleggen. Vervolgens telt u hier een zekerheidsmarge van 25 kilometer bij op om er zeker van te zijn dat u nooit met een lege accu komt te staan.

Kies ook voor mobiel met wat extra power!

Biedt een gewone e bike u niet voldoende mobiliteit, dan biedt een e bike vouwfiets zeker uitkomst. U kunt uw fiets overal mee naartoe nemen, hem natuurlijk onderweg opladen en bovendien biedt de e bike vouwfiets u extra ondersteuning tijdens het fietsen. Hebt u een afspraak of gebruikt u de e bike vouwfiets voor woon-werkverkeer dan komt u met zekerheid op tijd én zonder veel moeite te doen aan op uw bestemming. Kies uw e bike vouwfiets meteen uit en voor u het weet zult u uw vrienden aanraden hetzelfde te doen: de aanschaf van een e bike vouwfiets is een verademing, in elke situatie!

direct bestellen