e bike batavusBent u op zoek naar een fiets die u net dat beetje ondersteuning geeft om zorgeloos te kunnen fietsen, de Batavus e bike biedt uitkomst in elke situatie. Natuurlijk wanneer u op zondag een heerlijk fietstochtje wilt maken, maar ook wanneer u snel op uw bestemming moet zijn. In dit artikel zoomen we in op de verschillende modellen, de techniek achter deze modellen en ten slotte het design van de verschillende modellen van de Batavus e bike. Al meteen kijken welke Batavus e bikes er allemaal te koop zijn? Dat kan door meteen een kijkje te nemen tussen de modellen van de Batavus e bike, waaraan u zonder twijfel veel plezier zult gaan beleven!

Twee verschillende modellen

Batavus onderscheidt twee verschillende soorten van de Batavus e bike: één groep sportieve modellen en één groep zeer comfortabele stadsfietsen. Gaat u de Batavus e bike gebruiken voor lange sportieve fietstochten of voor woon-werkverkeer, dan kunt u misschien het beste kiezen voor een sportieve Batavus e bike. Wilt u Nederland verkennen op een comfortabele manier, waarbij u lekker rechtop kunt zitten met wat extra ondersteuning dan kan een stadsfiets een betere oplossing voor u zijn. Naar welk model uw keuze uiteindelijk gaat, aan beide modellen met trapondersteuning gaat u gegarandeerd plezier beleven.

Technologisch hoogstaande modellen

Binnen het assortiment e bikes van Batavus is een groot aantal keuzes te nemen. Er is bijvoorbeeld de keuze in het soort aandrijving. U hebt de keuze uit drie verschillende motoren: achterwielaandrijving, voorwielaandrijving en een middenmotor. De eerstgenoemde vorm van trapondersteuning bevindt zich logischerwijs in het achterwiel, wat zorgt voor een natuurlijk gevoel tijdens het fietsen. Voorwielaandrijving zorgt voor een stabieler gevoel en is daarmee met name geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan een Batavus e bike die volledig in balans is. Een middenmotor combineert beide voordelen en voegt hier een langere actieradius aan toe doordat de trapondersteuning in dit geval vanuit de trapas van de Batavus e bike komt. Het is een afweging tussen drie soorten aandrijving die elk hun voordelen hebben, de keuze is nu aan u!

Modellen met de meest unieke ontwerpen

Waar een traditionele collectie e bikes nog altijd bestaat uit grijze, over het algemeen volledig aluminium fiets zonder unieke details heeft Batavus de nieuwe standaard gezet op het gebied van design. Naast de standaard modellen hebt u nu de keuze uit enkele trendy omafietsen met trapondersteuning. Ook hebt u tegenwoordig de keuze om te kiezen voor een Batavus e bike waarbij niet eens meer te zien is dat er een motor aan de fiets is toegevoegd. Op deze manier rijdt u een lichtgewicht Batavus e bike, die eruit ziet als een gewone fiets. Welk model is uw favoriet?

Kies de voor u perfecte Batavus e bike!

Batavus loopt misschien niet voorop op het gebied van techniek, maar bepaalt zeker de standaard wat betreft unieke modellen die volledig gericht zijn op één specifieke doelgroep. Het merk bewijst dat een e bike niet suf hoeft te zijn met elegante ontwerpen die ervoor zorgen dat een nieuwe groep van jonge mensen ook zal gaan genieten van de voordelen van een elektrische fiets. Ontdek meteen welke Batavus e bike het beste aansluit op uw wensen en behoeften door meteen een duik te nemen in de verschillende modellen van de Batavus e bike op deze website!

direct bestellen